Ons aanbod

Werken bij de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) vereist specifieke kennis en vaardigheden. Met een breed aanbod van leeractiviteiten ondersteunt het Opleidingsinstituut DJI zowel medewerkers als leidinggevenden om vakbekwaam te worden en te blijven.

Met de basisopleidingen leren nieuwe medewerkers wat zij voor hun nieuwe functie moeten weten en kunnen. Zo hebben zij een goede basis om bij DJI te starten. Ervaren medewerkers blijven vakbekwaam met ons brede aanbod vann opfris-, onderhouds- en verdiepingstrainingen. Daarnaast bieden we voor specifieke vraagstukken maatwerkoplossingen.

Daarbij kiezen we altijd de meest geschikte leervorm. Dat kan bijvoorbeeld een klassikale training zijn, een e-learning of een masterclass. Waar mogelijk maken we gebruik van innovatieve leermiddelen, zoals virtual reality of serious gaming.

Catalogus en aanmelden

Ga voor ons complete opleidingsaanbod naar leerportaal Sophie. Bekijken kan zonder te in loggen. Inschrijven en deelnemen kan alleen met een account (voor DJI'ers en ketenpartners).