Ons aanbod

Het werk bij DJI vereist specifieke kennis en vaardigheden. Met een breed aanbod leeractiviteiten ondersteunt het Opleidingsinstituut DJI alle functiegroepen in hun vakbekwaamheid.

Met de basisopleidingen leren nieuwe medewerkers wat zij voor hun nieuwe functie moeten weten en kunnen. Zo hebben zij een goede basis om bij DJI te kunnen starten. Ervaren medewerkers blijven vakbekwaam met ons brede scala aan opfris-, onderhouds- en verdiepingstrainingen. Daarnaast bieden we voor specifieke vraagstukken maatwerkoplossingen.

Daarbij kiezen we altijd de meest geschikte leervorm, zoals een flitstraining, e-learning, masterclass of conferentie, een klassikale training of kennisdeling.

Innovatie

Virtual reality, de DialogueTrainer, serious gaming, microlearnings en e­-learning, het zijn allemaal nieuwe methoden en inzichten die we graag in de trainingen gebruiken. Zo maken we leren leuker en effectiever.

Catalogus & aanmelden

Ga voor ons totale aanbod leeractiviteiten naar leerportaal Sophie. Selecteer met de filters het aanbod dat jij wilt zien. Bijvoorbeeld DJI-specifieke opleidingen en e-learnings GGZ Academy voor verdieping in de ggz. Bekijken kan zonder te in loggen. Inschrijven en deelnemen kan alleen met een account (voor DJI'ers en ketenpartners).