Makelloket externe opleidingen

Het Makelloket externe opleidingen is dé ingang voor het aanvragen van opleidingen bij externe leveranciers.

Voordelen van het Makelloket

Kwaliteit

Je weet dat de ingekochte opleiding daadwerkelijk goed aansluit bij de leerbehoefte van de medewerkers en de ambities van DJI. Wij hebben een goed beeld van het opleidingsaanbod en bewaken de kwaliteit die externe aanbieders leveren.

Minder regelwerk

Je bespaart tijd en moeite doordat wij op zoek gaan naar een geschikte aanbieder en eventueel een offertetraject verzorgen (in samenwerking met het SSC DJI). Daarbij zijn wij op de hoogte van contracten en mantelovereenkomsten van DJI en het Rijk.

Kortingen

Dankzij prijsafspraken met veel grote, gerenommeerde opleidingsinstituten kunnen we veel opleidingen voordeliger inkopen. Kortingen berekenen wij geheel aan je door. Ook het samenbrengen van cursisten van verschillende inrichtingen of diensten met dezelfde opleidingsvraag kan kosten besparen.

Financiering

Alleen door ons ingekochte opleidingen kunnen in aanmerking komen voor financiering vanuit het programma vakmanschap.

Van vraag naar opleiding

Heb je een opleidings-, ontwikkel- of adviesvraag? Of wil je een opleiding aanvragen die niet in Sophie staat? Ga dan naar het contactformulier op Sophie. Indien je een voorkeur hebt voor een specifieke aanbieder kun je dit aangeven. Deze nemen we dan mee in het traject. Binnen maximaal drie weken ontvang je een of meer offertes. Je beslist vervolgens of en aan wie de opdracht gegund wordt. Indien nodig nemen we contact met je op om de vraag verder te bespreken.