Presentatie Opleidingenbarometer: terugblik op 2023

De nieuwe Opleidingenbarometer van het Opleidingsinstituut Dienst Justitiële Inrichtingen staat weer online! In dit jaarverslag blikken we in vogelvlucht terug op 2023. We geven een beeld van het aantal deelnemers en de top 10 van de meest gevolgde opleidingen. Daarnaast schetsen we de ontwikkelingen van het afgelopen jaar, bijvoorbeeld als het gaat om het opleidingsaanbod en de nieuwe inrichting van het curatorium en de curriculumcommissie.

Trainingslocatie van het Opleidingsinstituut Dienst Justitiële Inrichtingen
Beeld: ©Opleidingsinstituut DJI

De volgende thema’s worden uitgelicht in de Opleidingenbarometer:

  • D&R: een gezamenlijke inspanning
  • ontwikkeling opleidingsaanbod
  • innovatie
  • moreel vakmanschap
  • curatorium en curriculumcommissie
  • zelf doen, zelf leren (GGZ Ecademy en Skillstown)