Eerste groep met corona-sneltest afgerond

Dankzij de afname van een corona-sneltest, is vorige week de eerste groep gestart met de slotweek van de Basisopleidingen DJI. Vandaag hebben de deelnemers de trainingsweek met groepsoefeningen afgerond en daarmee hun certificaat op zak.

Beeld: ©Opleidingsinstituut DJI
De deelnemers met docenten Marlon (links) en Leroy (rechts).

In de groepsoefeningen wordt meerpersoonsoptreden met 5-, 6- of 12-tallen getraind en kan dus geen 1,5 meter afstand worden gehouden. Voor aanvang van de training is getest en op woensdag nogmaals. Alle corona-tests waren negatief dus iedereen kon meedoen. Deze trainingsweek is de afrondende week van de Basisopleiding DJI tot piw’er en arbeidsmedewerker die in totaal circa 6 weken duurt: 3 weken online les, 2 weken fysiek-conttacttraining in duo's en tot slot 1 week meerpersoonsoptreden. Lees ook Afronden basisopleidingen gestart met sneltest.