Introductie voor nieuwe deelnemers Basisopleiding DJI

DJI is een unieke werkomgeving. Dit vraagt om specifieke kennis en vaardigheden. In een Basisopleiding DJI leren nieuwe medewerkers die aan. Deze korte film informeert nieuwe deelnemers over de Basisopleiding DJI.

Binnenkort start je bij DJI. Je bent dan verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en bejegening van justitiabelen én voor de veiligheid in de gesloten werk- en leefomgeving van DJI.
Daarvoor heb je specifieke kennis en vaardigheden nodig. Die ga je aanleren in een basisopleiding bij het Opleidingsinstituut DJI.
De Basisopleiding DJI duurt 6 à 7 weken van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Je krijgt les in allerlei verschillende onderwerpen die gaan over werken bij DJI. Kijk maar eens.

Daarna volgen lessen die specifiek zijn voor jouw functie.
Een deel van de lessen volg je online. Om hier goed aan te kunnen deelnemen heb je een laptop of pc nodig met beeld en geluid. Dan kun je de docent goed volgen én met de andere deelnemers samenwerken. Zorg ook dat je een goede internetverbinding hebt.
Er zijn ook vaardigheden die je alleen fysiek kunt aanleren. Bijvoorbeeld elementaire zelfverdediging en procedures als celinspectie, boeien en fouilleren. Deze lessen volg je in een van onze opleidingslocaties.

Tijdens de basisopleiding ontwikkel je je op verschillende vakgebieden. Om te weten of je vakbekwaam bent, zijn er diverse toetsmomenten in de opleiding. Als je hier een voldoende voor haalt en voldoet aan de inspanningseisen, ontvang je jouw certificaat.
In online leerportaal Sophie vind je alles wat je nodig hebt voor jouw opleiding. Drie weken voor de start ontvang je per e-mail een uitnodiging om in te loggen. Ook krijg je een link om de leeromgeving te testen. We adviseren je om deze dan gelijk te testen. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.
In Sophie kun je naar jouw online leeromgeving gaan. Daar zie je jouw rooster, wanneer je welke lessen hebt, de link naar de online lessen én de locatie van de fysieke lessen, eventuele voorbereidingsopdrachten en het lesmateriaal. Bekijk voor de start van je opleiding de online leeromgeving, zodat je goed voorbereid begint.
Heb je vragen over de opleiding? Neem dan contact op met ons Servicepunt. De contactgegevens staan in de e-mails die je van ons gaat ontvangen.
We wensen je veel succes en leerplezier!