Werken aan sociale veiligheid binnen DJI

Sociale veiligheid is belangrijk voor iedereen. De media staan bol van voorbeelden van hoe het niet moet én de nare gevolgen voor de betrokkenen. Ook bij DJI is hier aandacht voor. De nieuwe training Sociale veiligheid: #watzouikzeggen (SAVE) gaat hierbij helpen.

Poster met de tekst 'sociale veiligheid'.
Beeld: ©Opleidingsinstituut DJI

Samen zorgen medewerkers voor sociale veiligheid. Door het goede gesprek te voeren met collega’s en door naar zichzelf te kijken. Op een laagdrempelige manier ontdekken de deelnemers hoe ze zelf kunnen bijdragen aan een sociaal veilige werkomgeving.

De training duurt een dagdeel - bijvoorbeeld tijdens een teamdag - en wordt incompany gegeven. Hij is vanaf nu aan te vragen en wordt vanaf september verzorgd.

Ga voor meer informatie naar Sociale veiligheid: #watzouikzeggen