Enthousiast partnerschap inzet freelancetrainers

Met ingang van 15 juli 2022 werkt het OI samen met Triangular Group Academy (TGA) en RadarVertige (RV) voor de inzet van freelancetrainers. Deze week is de gunningsovereenkomst feestelijk overhandigd aan de beide brokers tijdens een eerste live-ontmoeting tussen de drie directeuren. De samenwerking borgt rechtmatige inkoop en continuïteit en is een kwaliteitsimpuls.

Enthousiast partnerschap inzet freelance trainers - 8
Beeld: ©Opleidingsinstituut DJI

In opleidingslocatie Nieuwegein presenteerden alle drie de partijen hun organisatie en visie wat onderling grote belangstelling en waardering oogstte. En enthousiasme voor een vruchtbaar partnerschap. Een groot deel van de actieve freelancers heeft zich al bij een of beide brokers aangemeld en is daarmee ook vanaf 15 juli inzetbaar.

Onder de indruk

“Ik ben erg blij met onze twee nieuwe samenwerkingspartners. Ik ben onder de indruk van de aanpak, ervaring en expertise van beide partijen. We sluiten goed op elkaar aan en kunnen tegelijkertijd van elkaar leren. Alledrie gaan we de samenwerking flexibel en met vertrouwen aan”, vertelt OI-directeur Renske na afloop.

Kwaliteit freelancetrainers

Extra aandacht bij de transitie naar de brokers is er voor de kwaliteit van de trainers. (Relatief) nieuwe ZZP’ers volgen een onboardingstraject om DJI, het OI en de te verzorgen leeractiviteiten goed te leren kennen voordat ze voor een groep staan. Ook bij de langer gedienden is oog voor professionele ontwikkeling. Dat ligt besloten in de bedrijfscultuur van de beide samenwerkingspartners.