Trots op deze groep

Dat zijn trainers Roos en Eric. De hele groep – van Justitiële Inrichting Caribisch Nederland locatie Bonaire - is namelijk geslaagd voor de Basisopleiding inrichtingsonderhandelaar. En dat is iets wat zelden lukt.

Trots op deze groep-2
Beeld: ©Opleidingsinstituut DJI

Eric: “Deze groep heeft laten zien dat ze allemaal het juiste niveau hebben gehaald en dat de basis stevig staat. Zij hebben zich vol overgave op het onderwerp gestort, durfden kwetsbaar te zijn en konden eerlijk naar zichzelf kijken. Zo hebben ze het maximale uit zichzelf gehaald."

Roos: “Dat is een uitstekende basis voor hun voornemen om een echt professioneel onderhandelaarsteam op te zetten binnen JICN. Dat kan dan naast gijzelingen ook bij andere situaties worden ingezet, zoals ISO-plaatsingen, IBT-inzet of honger- en dorststakingen.”

Gefeliciteerd allemaal!