Wij staan in vernieuwde vorm voor je klaar

Sinds 2015 is het aantal verzorgde dagdelen opleidingen verdubbeld en het OI is meegegroeid. Een groei die nu is geformaliseerd met de afronding van onze reorganisatie. Om slagvaardig en toekomstbestendig te kunnen opereren, is gekozen voor een nieuwe structuur en is een aantal cruciale strategische functies toegevoegd.

Wij staan in vernieuwde vorm voor je klaar
Beeld: ©Opleidingsinstituut DJI

Strategisch zij aan zij

Actuele en toekomstige leerbehoeftes op alle DJI-niveaus zijn de basis voor ons werk. Vanuit de nieuwe unitstructuur kunnen wij hier optimaal op aansluiten met passend aanbod. DJI-breed vanuit het oogpunt van DJI-vakmanschap en goed werkgeverschap en in de vestigingen als antwoord op lokale ontwikkelvraagstukken. Daarbij investeren we ook in strategische analyse van de ontwikkelvraagstukken op de (middel)lange termijn. Kortom, wij denken mee en bieden leeroplossingen voor nu en later. Onze nieuwe afdeling Strategie en Staf speelt hier een centrale rol in.

Wij staan in vernieuwde vorm voor je klaar collage

Wij staan voor je klaar!

Ook voor onszelf zijn we blij dat we na een lange periode van onduidelijkheid en onzekerheid gereed zijn voor de doorstart. De stevigere lijnstructuur zorgt daarbij voor de welverdiende persoonlijke aandacht voor onze medewerkers. Hoewel de nieuwe organisatie sinds 1 september een feit is, zullen we er de komende tijd nog aan moeten wennen. Intussen staan we met vertrouwde en nieuwe gezichten onverminderd voor je klaar. We zien ernaar uit om samen met de DJI-collega’s verder te werken aan een vakbekwaam DJI!