Nieuwe website voor het Opleidingsinstituut DJI

Het Opleidingsinstituut DJI heeft een vernieuwde website. Een nieuwe beleving, want de website is overzichtelijker, heeft een rustige uitstraling en logische indeling. Daarmee zorgen we ervoor dat je makkelijker kunt vinden wat je zoekt. Ook voldoet het OI hiermee aan de richtlijnen die de Rijksoverheid aan onze website stelt.

Wat zijn de belangrijkste veranderingen?

  • Sommige informatie vind je op andere plekken op onze nieuwe website dan je misschien gewend bent. Informatie staat zoveel mogelijk logisch bij elkaar. Dat kan even wennen zijn in het begin. Belangrijk is het om te weten dat de inhoud van onze website niet is veranderd. De zoekfunctie kan je in het begin helpen om snel te vinden wat je zoekt.
  • Onze website heeft een nieuwe indeling en uitstraling die meer lijkt op de andere websites van de Rijksoverheid. Zo is het duidelijker dat je te maken hebt met een organisatie van de Rijksoverheid.

Gebruik de juiste browser

Om de site goed te kunnen bekijken raden wij aan om voor de laptop en desktop gebruik te maken van de browser Google Chrome, Firefox of Microsoft Edge.