Serious gaming: dagelijkse actie trainen in een realistische omgeving

Wij maken leren leuker en effectiever. Door een mix van theorie en praktijk in een uitdagende game en realistische setting te trainen.

De deelnemers worden op een speelse, maar niet vrijblijvende manier uitgedaagd om kritische werksituaties in groepsverband op te lossen. Onder tijdsdruk.

Tijdens de serious game trainen zij hun beroepsvaardigheden (zoals een celinspectie en fouilleren), communitieve vaardigheden, oplossend denkvermogen en samenwerken.

Aan de hand van camerabeelden reflecteren de deelnemers na afloop op hun aanpak.

Ook frissen zij hun vakkennis en praktische vaardigheden op. Dit gebeurt onder meer met een individuele en teamquiz en andere spelelementen.

Testdag

Tijdens de testdag op 9 april 2019 in DC Zeist zijn zes collega’s (afdelingshoofden en piw’ers) als eerste de uitdaging aangegaan. Bekijk de beeldimpressie voor een indruk van hun beleving en deze dag.

Belangstelling?

Het decor van de serious game staat - met dank aan de medewerking van DC Zeist - tot eind oktober op deze locatie. Heb je belangstelling om met een aantal collega’s of team mee te doen? Neem dan contact met ons op.