Nieuwsflits - december 2021

Mega‐operatie veeggroepen basisopleidingen gerealiseerd: Onder die kop wilden we je een kijkje geven achter de schermen van een megaklus: de herplanning van groepen met een coronavertraging. Het ging om heel veel deelnemers: in totaal 27 groepen! In goed overleg en met ambachtelijk handwerk was iedereen ingepland in diverse veeggroepen en zouden de laatste deelnemers op 12 mei 2022 hun opleiding afronden.

Helaas zijn we ingehaald door de werkelijkheid en neemt de druk op deelname aan opleidingen en herplanningen toe. Wij veren mee en blijven in goed overleg met de vestigingen werken aan planning en herplanning om ervoor te zorgen dat alle DJI’ers goed opgeleid zijn en blijven. En er gebeurt meer! Zo zijn er nieuwe basisopleidingen ontwikkeld én zijn vestigingen gestart met het ontwikkeltraject Vooruit naar de bedoeling. Je leest er alles over in deze Nieuwsflits.